Fată de masă 140×180 Jackline – Design elegant și calitate superioară

Categorie:
Dimensiuni 180 × 140 × 5 cm

Aboneazǎ-te la newsletter

Primesti 5% reducere la prima comandǎ Citeste mai mult

95,00 lei

Descriere

Fata de masa 100% Poliester – Impermeabilă și Decorativă

Descoperă fata de masa perfectă pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea meselor tale. Fabricată din 100% poliester, această fata de masa combină rezistența și ușurința în întreținere cu un design decorativ deosebit.

Caracteristici principale:

 • Design decorativ: Fata de masa este înzestrată cu un decor elegant, prezent atât pe partea laterală, cât și pe partea centrală a mesei, oferind un aspect atrăgător și plin de stil.
 • Impermeabilă: Produsul este fabricat din poliester impermeabil la apă și alte lichide, asigurând protecția mesei împotriva petelor și facilitând curățarea ulterioară.
 • Origine Turcia: Această fata de masa de calitate superioară provine din Turcia, un renumit centru de producție pentru textile de înaltă clasă.

Detalii produs:

 • Compoziție: 100% Poliester
 • Dimensiune: 140×180 cm

Instrucțiuni de spălare:

 • Se recomandă spălarea mașină sau manuală la o temperatură de maxim 30-40 de grade Celsius.
 • Evitați folosirea înălbitorilor sau substanțelor chimice pentru îndepărtarea petelor.
 • Pentru a menține aspectul impecabil al fetei de masa, se recomandă călcatul cu un fier de călcat la temperatură moderată.

Ambalare și prezentare:

 • Cutie cadou: Fata de masa este ambalată într-o cutie specială, fiind o alegere excelentă pentru a oferi un cadou apreciat cu ocazia diverselor evenimente.

Imagini cu titlu de prezentare: Fotografiile produselor au rolul de a ilustra modelul și nuanța, însă pot exista variații în funcție de dispozitivele de vizualizare.

Încheie-ți căutarea pentru fata de masa perfectă cu acest produs de înaltă calitate, care combină rezistența la apă, designul decorativ și ușurința în întreținere. Adaugă un element distinctiv și funcțional meselor tale și bucură-te de momente pline de stil și rafinament

Folosirea unei fețe de masă fabricate din 100% poliester are mai multe avantaje:

 1. Rezistență și durabilitate: Poliesterul este un material durabil, rezistent la uzură și decolorare. Aceasta înseamnă că fata de masă va păstra aspectul său atractiv și va rezista în timp utilizării frecvente și spălărilor.
 2. Ușor de întreținut: Poliesterul este un material care nu necesită îngrijire specială. Este ușor de spălat și se usucă rapid, astfel încât fata de masă poate fi întotdeauna pregătită pentru utilizare.
 3. Rezistență la pete: Poliesterul are o rezistență naturală la pete și murdărie, ceea ce înseamnă că fata de masă este mai puțin susceptibilă la pătrunderea lichidelor sau a alimentelor în țesătură. Aceasta facilitează curățarea și menținerea aspectului impecabil al mesei.
 4. Impermeabil: Multe fete de masă din poliester sunt tratate pentru a fi impermeabile sau rezistente la apă. Acest lucru înseamnă că lichidele nu vor pătrunde în țesătură, protejând astfel masa de eventualele pete sau daune.
 5. Variație de stiluri și modele: Poliesterul poate fi produs într-o varietate largă de culori, modele și texturi, ceea ce înseamnă că poți găsi fără dificultate o fata de masă care să se potrivească gusturilor și stilului tău personal.

În concluzie, fețele de masă din poliester oferă rezistență, ușurință în întreținere și rezistență la pete, fiind o opțiune practică și versatilă pentru a-ți înfrumuseța mesele și a crea un mediu plăcut pentru mesele tale de zi cu zi sau pentru evenimente speciale.

Recenzii Clienti

d ecenzii
0
0
0
0
0

Recenzii

Filtre clar

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fată de masă 140×180 Jackline – Design elegant și calitate superioară”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *