Covor pentru casă – Stil, confort și durabilitate

Covoare

0,5×0,8m, 1,5×2,3m, 1.70×2.40m, 1x2m, 2×1,25m, 2x3m

Aboneazǎ-te la newsletter

Primesti 5% reducere la prima comandǎ Citeste mai mult

De la: 55,00 lei

Descriere

Covor pentru casă Safir 4496A – Compoziție 100% Poliester

Caracteristici și avantaje:

  • Rezistență la decolorare: Covorul din poliester are o rezistență ridicată la decolorare cauzată de expunerea la razele solare. Aceasta înseamnă că culorile covorului vor rămâne vibrante și strălucitoare pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Proprietăți antistatice: Covorul din poliester are proprietăți antistatice, ceea ce înseamnă că nu va atrage electricitate statică. Acest lucru face ca mersul pe covor să fie mai confortabil și previne acumularea de praf și murdărie.
  • Rezistență la molii și insecte: Poliesterul nu este atractiv pentru molii și alte insecte dăunătoare, ceea ce face ca covorul să fie mai durabil și să aibă o durată de viață mai lungă.
  • Ușurință în întreținere: Covorul din poliester este ușor de curățat și de întreținut. Este rezistent la pete și se poate curăța cu ușurință prin aspirare sau spălare. De asemenea, are o tendință mai mică de a atrage praf și fire de păr.
  • Durabilitate și rezistență la uzură: Covorul din poliester este cunoscut pentru durabilitatea sa. Este rezistent la uzură și păstrează aspectul și forma inițiale pentru o perioadă mai lungă de timp.

Produsul conține:

  • 1 buc. covor conform dimensiunilor selectate

Tara de origine: Turcia

Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare a modelului și a nuanței. Nuanța poate să difere în funcție de dispozitivele pe care se vizualizează.

Recenzii Clienti

d ecenzii
0
0
0
0
0

Recenzii

Filtre clar

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covor pentru casă – Stil, confort și durabilitate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *